ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό

Θέλει Παναθηναϊκό ο Λάνγκφορντ!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο Κιθ Λάνγκφορντ προσπαθεί να "σπάσει" το συμβόλαιό του με την Ούνιξ και να έρθει στον Παναθηναϊκό!

Θέλει Παναθηναϊκό ο Λάνγκφορντ!

Όπως έχετε ενημερωθεί από το panathinaikos24.gr, από τις 15 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός Superfoods, θέλει τον Κιθ Λάνγκφορντ, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή.

Ο Αμερικανός “μπόμπερ”, πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, φέρεται να κάνει προσπάθειες να αποδεσμευτεί από την Ούνιξ Καζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο Λάνγκφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα, γνωρίζει για το ενδιαφέρον των πράσινων, έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, ωστόσο όλα “πάγωσαν”, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο ίδιος όμως φαίνεται να θέλει Παναθηναϊκό και να κάνει προσπάθειες, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον 33χρονο Αμερικανό να βρίσκεται στο προσκήνιο των νταμπλούχων Ελλάδος, για τη θέση του πόιντ-γκαρντ, δίπλα στον Καλάθη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 168.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι μετά την ανανέωση του Γκάμπριελ, προχωρούν γοργά το μεταγραφικό τους πλάνο, με βασική προτεραιότητα τον “άσο”, αλλά κοιτούν και άλλες περιπτώσεις, σε άλλες θέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.