Διαμαντίδης: «Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά πώς θα αγαπούν το μπάσκετ»

Panathinaikos24 Team
25.06.2017 | 21:59
Διαμαντίδης: «Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά πώς θα αγαπούν το μπάσκετ» | Panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε για την εκδήλωση «Antetokounbros», αλλά και το γεγονός πως έτσι πρέπει να είναι το μπάσκετ. Γεμάτο με χαρά και χαμόγελα και μικρά παιδιά.

Όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πιστεύω πως το να είμαι πατέρας είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί. Είναι ευλογία», είπε αρχικά και αναφερόμενος στο αν τα παιδιά του αντιλαμβάνονται τα κατορθώματά του είπε πως «είναι πολύ μικρά, δεν καταλαβαίνουν. Χαίρονται με αυτό».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο «Diamonds Αre Forever» και στο «Antetokounbros», είπε:

«Είναι πολύ νωπό. Τελείωσε. Ήταν υπέροχο. Μιλάμε για το παρόν. Σου δίνει χαρά να βλέπεις τόσα παιδιά στις κερκίδες με τους γονείς τους. Μακάρι έτσι να ήταν πάντα και για το μπάσκετ και για τον ελληνικό αθλητισμό, γιατί σε γεμίζει χαρά. Βλέπεις παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, μεγάλους ανθρώπους. Είναι πολύ όμορφο».

Στο τέλος σημείωσε:

«Δεν ξέρω αν άλλαξα την μπασκετική κουλτούρα. Πηγαίνω σε εκδηλώσεις που μου αρέσουν. Σε κάποιες δεν μπορώ να πάω. Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά πώς θα αγαπούν το μπάσκετ. Η νίκη και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι ευχαρίστηση».

 

Ενότητες