ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

«Μπάσιμο» από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα για Σίνγκλετον

Δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κρις Σίνγκλετον φέρεται να έχει μπει τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες εμφανίζονται έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

«Μπάσιμο» από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα για Σίνγκλετον

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του Παναθηναϊκού να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του Αμερικανού φόργουορντ, έχοντας σκοπό να τον διατηρήσει στις τάξεις του και τη νέα σεζόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το «μέτωπο» Σίνγκλετον, κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπαρτσελόνα, οι οποίες εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου φόργουορντ/σέντερ.

Μάλιστα, οι δύο αυτοί σύλλογοι φέρεται πως ετοιμάζονται να καταθέσουν «δυνατές» προτάσεις για να αποσπάσουν την υπογραφή του Σίνγκλετον, με τον Καταλανούς να σκοπεύουν να καλύψουν το buy-out του παίκτη, αλλά τους Μοσχοβίτες να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή (3.6 εκατ. για διετές συμβόλαιο).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιθανή «εμπλοκή» της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα στην όλη υπόθεση περιπλέκει τα πράγματα, τη στιγμή που ο Αμερικανός έχει τις «κεραίες» του ανοιχτές και προς τη μεριά του ΝΒΑ. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι εξελίξεις «τρέχουν» με ταχείς ρυθμούς και οι προσεχείς ημέρες θα δείξουν πολλά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.