ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΤΜΑΝ

«Ήρθα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας»

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, ενώ εκθείασε τους οπαδούς του «τριφυλλιού», στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

«Ήρθα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας»

Ο Όμρι Άλτμαν έφτασε προ ολίγου στην Αθήνα, ιδιαίτερα ευδιάθετος και συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τους δύο μάνατζερ του. Για λογαριασμό του “τριφυλλιού” τον υποδέχθηκε ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής δήλωσε πως είναι χαρούμενος και ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα «Παναθηναϊκός», τον οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο μου ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας, έχει μεγάλη ιστορία και τους καλύτερους οπαδούς. Περιμένω να τους γνωρίσω στο γήπεδο.. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα, έχω ακούσει τα καλύτερα. Την Παρασκευή θα τακτοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψω», δήλωσε ο Άλτμαν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του για α αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.