ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οριστικό: Μένει μέχρι το 2020 στον Παναθηναϊκό ο Μολέδο!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2020.

Οριστικό: Μένει μέχρι το 2020 στον Παναθηναϊκό ο Μολέδο!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς φαίνεται ότι το κλίμα αντιστράφηκε τελείως και οι προβλέψεις για φυγή του Βραζιλιάνου από το “τριφύλλι” έπεσαν έξω. Ο ποδοσφαιριστής, έπειτα από τη συζήτηση που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, συναντήθηκε με τους διοικούντες και φαίνεται πως ικανοποιήθηκε με την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο.

Οι “πράσινοι” προσέφεραν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 (σ.σ. το υπάρχον λήγει το 2018) στον ποδοσφαιριστή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Μολέδο αποφάσισε όχι μόνο να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα, αλλά να επεκτείνει τη συνεργασία του και να είναι για πολλά χρόνια ο στυλοβάτης της πράσινης άμυνας. Τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί η νέα συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.