ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι΄ αυτό ποντάρει στον Άλτμαν ο Ουζουνίδης

Γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε τον Όμρι Άλτμαν από τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, ποια είναι τα στοιχεία του Ισαρηλινού που ξεχώρισε ο Έλληνας τεχνικός και για ποιο ρόλο τον προορίζει.

Γι΄ αυτό ποντάρει στον Άλτμαν ο Ουζουνίδης

Ο Όμρι Άλτμαν είναι από το βράδυ του Σαββάτου με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Ισραηλινό να κάνει… ποδαρικό στις «πράσινες» μεταγραφές για το φετινό καλοκαίρι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη τον όποιο ο ίδιος ήθελε πολύ.

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία η προσπάθεια που έγινε και τον Ιανουάριο προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να γίνει μέλος της ομάδας, ωστόσο τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να αποδείξει πως είναι ελεύθερος. Πώς όμως φτάσαμε στον χθεσινό γάμο; Ποια είναι τα στοιχεία που έχει δει στον Άλτμαν ο προπονητής του «τριφυλλιού»;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.