ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Στους Φοίνιξ Σανς ο Τζέιμς!

Ο Αμερικανός αποδέχθηκε την προσφορά των Σανς και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ. Σε αναζήτηση αντικαταστάτη οι «πράσινοι».

Στους Φοίνιξ Σανς ο Τζέιμς!

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα πορευτεί από τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς οι Φοίνιξ Σανς προσέφεραν εγγυημένο συμβόλαιο στον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ, εξασφαλίζοντας θετική απάντηση από την πλευρά του.

Ο Τζέιμς είχε θέσει ως πρώτο στόχο το «κυνήγι» μιας θέσης στο ΝΒΑ, πράγμα το οποίο πέτυχε και από τη νέα περίοδο θα ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου από την Αριζόνα.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα προσανατολιστούν στην εύρεση του αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αγωνίστηκε για μια σεζόν στο «τριφύλλι» έχοντας μέσο όρο 13.1 πόντων σε 22 λεπτά συμμετοχής  στην Ευρωλίγκα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.