ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εγγύηση για Ντένμον ο Πασκουάλ

Ο Μάρκους Ντένμον, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods, μια επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Αμερικανού.

Εγγύηση για Ντένμον ο Πασκουάλ

Μια 100% επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, είναι ο Αμερικανός γκαρντ, Μάρκους Ντένμον. Ο Ισπανός προπονητής, παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον παίκτη, εκφράζοντας την πίστη του για το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να αποτελέσει τον νέο top-scorer του Παναθηναϊκού.

Μπορεί το όνομά του να “έσκασε” σήμερα στα ξαφνικά, ωστόσο τον παίκτη τον παρακολουθεί ο Πασκουάλ εδώ και δέκα μέρες, όντας πεπεισμένος πως είναι το σούτινγκ γκαρντ που μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μάικ Τζέιμς, ενώ θα μπορεί να δώσει και σημαντικές βοήθειες και στον “άσο”.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί μια μεταγραφή του προπονητή και όταν μιλάμε για τον Πασκουάλ, που έχει αναδείξει τόσους και τόσους στην Μπαρτσελόνα, αξίζει τουλάχιστον την πίστωση χρόνου, προκειμένου να μπορέσει να ενσωματώσει τον Ντένμον στη φιλοσοφία της ομάδας.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.