ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γιαννακόπουλος απαντά: Τι είπε για Τζέιμς, Μπουρούση, μπάτζετ και Ολυμπιακό (pics)

Για όλα τα «καυτά» ζητήματα της «πράσινης» μπασκετικής επικαιρότητας τοποθετήθηκε μέσω των απαντήσεών του σε σχόλια οπαδών στο instagram, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιαννακόπουλος απαντά: Τι είπε για Τζέιμς, Μπουρούση, μπάτζετ και Ολυμπιακό (pics)

Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό «τρέχουν» με φρενήρεις ρυθμούς και τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τις αφίξεις παικτών αλλά και τις πιθανές αποχωρήσεις έχουν δημιουργήσει αρκετές απορίες στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τις εξέφρασαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσω instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε σε μερικές εξ αυτών, σε θέματα που είχαν να κάνουν με τις αποχωρήσεις των Τζέιμς και Μπουρούση, το μπάτζετ της ομάδας αλλά και τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ένας εκ των οπαδών έκανε λόγο για «διάλυση της ομάδας που πήρε το νταμπλ», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά το εξής: «Δηλαδή έπρεπε να δώσω 2 εκατομμύρια στον Μπουρούση; Έπρεπε να πλαστογραφήσω το συμβόλαιο του Τζέιμς και να σβήσω το NBA out; Δεν καταλαβαίνεις ότι με την τεράστια αύξηση σε Αμερική και Κίνα όλοι κοστίζουν παραπάνω… ακόμα και αυτοί που ανανεώσαμε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 165.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, ο ίδιος έδωσε τις απαντήσεις του στα λεγόμενα περί μειωμένου μπάτζετ, με ιδιαίτερο τρόπο: «Ποιος; Που; Πότε σου έταξε άλλα ρε φίλε… Σε παρακολουθώ μέρες, αλλά έχεις ξεφύγει με τα ψέματά σου. Από το 2012 και μετά έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ και εσύ κράζεις; Ίσως καλύτερα να ξαναγυρίσεις στη Λεωφόρο».

Σειρά πήρε η «καυστική» ατάκα του προς έναν οπαδό που ανέφερε πως: «ανασταίνεις τον Ολυμπιακό», λέγοντας τα εξής: «Θα σου κρατήσω πολυθρόνα, ώστε να δεις από κοντά την ανάστασή του»

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει, απαντώντας σε έναν οπαδό, πως ο Τζος Άνταμς που έκλεισε στην Εφές, αποτελούσε την εναλλακτική επιλογή μετά τον Ντέντμον: «Ήταν η δεύτερη επιλογή μετά τον Ντένμον»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.