Ποδόσφαιρο

Ποιοι θα απουσιάσουν από το ματς με τον Πλατανιά

Τέσσερα ονόματα περιλαμβάνει το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Χανιά (20/8).

Οι «πράσινοι» κατέβαλαν αξιοσέβαστη προσπάθεια στη Λεωφόρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ακέραια όσα είχαν «χτίσει» έως το 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 3-2.

Πλέον, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει υποχρέωση να αποβάλλει το συντομότερο δυνατό όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη (20/8), στο οποίο το «τριφύλλι» θα αναζητήσει τη νίκη προκειμένου να αρχίσει με το «δεξί» την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη δίχως τέσσερις ποδοσφαιριστές του, γεγονός που προκαλεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ουζουνίδη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι και αυτός νοκ άουτ από το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ την τριάδα των τραυματιών, συμπληρώνει ο Νούνο Ρέις, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τη Μπιλμπάο και τίθεται εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Στο «κάδρο» προστίθεται και ο Νίκλας Χουλτ, που θα παραμείνει στην Αθήνα για να εκτίσει την ποινή που του επεβλήθη στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Exit mobile version