ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αποθεωτική ανάρτηση του Γιάννη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο (pic)

Φοβερό ποστάρισμά από τον Γιάννη, ο οποίος καμάρωσε τον αδερφό του, Θανάση, στην πρεμιέρα της Εθνικής κόντρα στην Ισλανδία.

Η αποθεωτική ανάρτηση του Γιάννη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο (pic)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν από τους διακριθέντες για την Εθνική μας ομάδα, στην εύκολη νίκη της επί της Ισλανδίας (90-61), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση.

Ο αδερφός του, Γιάννης, δεν δίστασε να τον αποθεώσει με έναν ιδιαίτερο και συνάμα… χιουμοριστικό τρόπο, ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφία του «πράσινου» φόργουορντ μαζί με ένα ασανσέρ, λόγω του προσωνυμίου «elevator».

https://www.instagram.com/p/BYdncmWB__J/?taken-by=giannis_an34

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.