ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζανδάρης: «Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για το επίπεδο ετοιμότητάς του, τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τους στόχους του με το «τριφύλλι» και τον ρόλο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τζανδάρης: «Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Φάνη Τζανδάρη στο novasports.gr:

Για τo πόσο έτοιμος νιώθει: «Θεωρώ πως είμαι έτοιμος για να παίξω την Κυριακή στην Κέρκυρα. Βέβαια είχα στην προπόνηση έναν τραυματισμό, ο οποίος πλέον δεν είναι σοβαρός και τον έχω ξεπεράσει. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή του προπονητή μου αν θα με χρησιμοποιήσει».

Για το αν αισθάνεται ως δεύτερη ευκαιρία τη μεταγραφή του: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός, καθώς είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλο κλαμπ. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Εύχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Για το παρελθόν του σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Δεν τα σκέφτομαι καθόλου. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε βήμα που κάνω στην καριέρα μου και το παρελθόν είναι παρελθόν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ρόλο που έπαιξε ο Ουζουνίδης στη μεταγραφή του: «Με βοήθησε πάρα πολύ ο κόουτς. Πριν έρθω είχαμε μιλήσει και μου είχε πει ότι με θέλει στην ομάδα. Παίζει κάποιο ρόλο, όμως από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μου και στα πόδια μου. Αν του δείξω ότι αξίζω που βρίσκομαι εδώ, θα είναι το καλύτερο για μένα». Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία: «Είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί το πρωτάθλημα. Έχουν γυρίσει όλα τα παιδιά από τις Εθνικές ομάδες, θα βρούμε τη χημεία μας, θα δέσουμε ως ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν αφήνουμε κανέναν στόχο».

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, με όποια ομάδα και αν παίζεις. Πρέπει να κάνουμε μια αρχή και η αρχή είναι την Κυριακή στην Κέρκυρα. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο τόσο, όσο τη δική μας δουλειά. Αν είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, πιστεύω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι».

Για την αποχώρηση του Ζέκα: « Ήταν σημαία για τον Παναθηναϊκό. Τόσα χρόνια εδώ… Πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός παίκτης. Έχουμε πάρει κάποιους καινούργιους παίκτες, έχω έρθει κι εγώ. Πιστεύω ότι θα αναπληρώσουμε πλήρως το κενό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.