ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ανέφερε ο Βλαχοδήμος για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα

Ο νεαρός γκολκίπερ του «τριφυλλιού» σχολίασε, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, τις προσπάθειες που έκαναν οι «αετοί» για την απόκτησή του.

Τι ανέφερε ο Βλαχοδήμος για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα

Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο δεν άλλαξαν πολλά μετά το ενδιαφέρον και την κρούση που πραγματοποίησε η Μπενφίκα για την απόκτησή του τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο ομογενής πορτιέρε δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας το τι συνέβη και το τι πήγε λάθος στην Κέρκυρα, εκεί όπου οι «πράσινοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαχοδήμου στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήταν δύσκολο σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά εμείς έπρεπε να δείξουμε κάτι παραπάνω σήμερα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση των «πρασίνων» και τους νέους παίκτες: «Είναι πολλοί καινούριοι παίκτες, απλά πιστεύω ότι καθένας πρέπει να δώσει παραπάνω. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε».

Για την απουσία του Ζέκα: «Ο Ζέκα έφυγε, η ομάδα τον χρειαζόταν. Τώρα έφυγε, όμως και πρέπει τα άλλα παιδιά που παίζουν εκεί να τα βρούνε. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω».

Για το εάν έχει χαθεί από νωρίς ο τίτλος: «Δε φοβάμαι να χαθεί. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και να παίξουμε σαν ομάδα και ο καθένας πρέπει να δώσει το 100% και παραπάνω αυτή τη στιγμή. Μόνο με σκληρή δουλειά και σαν ομάδα θα καταφέρουμε να βγούμε απ’ αυτό. Μετά από τρία παιχνίδια έχουμε μηδέν βαθμούς. Είναι δύσκολα, αλλά μόνο μαζί μπορούμε να βγούμε απ’ αυτό».

Για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του: «Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σήμερα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, χαίρομαι που είμαι στον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος και δε δίνω σημασία στο τι έγινε. Χαίρομαι που είμαι εδώ και προσπαθώ να δείξω ό,τι μπορώ στο γήπεδο και στην προπόνηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.