ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ατάκα του Θανάση για τον Καλάθη (vid)

Δείτε τι είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για τον συγκάτοικό του στην Εθνική και νυν συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Νικ Καλάθη.

Η ατάκα του Θανάση για τον Καλάθη (vid)

Ο 25χρονος φόργουορντ έκανε δηλώσεις σχετικά με την επικείμενη «μάχη» κόντρα στη Ρωσία (13/9), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Πλην του αυριανό ματς, ο Θανάσης τοποθετήθηκε και για τους στόχους της ομάδας, τον Σβέντ, τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Νικ Καλάθη, για τον οποίον «έσταξε» μέλι!

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.