ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ

Σε εξέλιξη η συνάντηση Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου

Σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί βρίσκεται η δεύτερη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου

Αυτή την ώρα, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος τα λένε ξανά για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το δεύτερο ραντεβού έχει αρχίσει από τις 10 το πρωί, παρουσία δύο στενών συνεργατών των δύο ανδρών.

Την πρώτη φορά, κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ τους ήταν το χρέος που υπάρχει στην ΠΑΕ, αλλά και το μερίδιο αυτού το οποίο θα αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να αποπληρώσει μέρος του και να διευκολύνει το έργο του PAO Foundation.

Σε εξίσωση του χρέους το πρότζεκτ από τον Γιαννακόπουλο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να διατίθεται να βάλει ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο δεν έφερε σε συμφωνία τους δύο άνδρες, στην πρώτη συνάντηση της Παρασκευής.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει στην εξίσωση για το χρέος και το PAO Foundation και σήμερα περιμένει τη νέα πρόταση του Αλαφούζου, για να ανεβάσει τον δείκτη του ποσού που θα κληθεί να αποπληρώσει από τα 25 στα 40 εκατ. ευρώ, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.