ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Η πιθανή ενδεκάδα των «πρασίνων» στο αποψινό (20:30) ματς Κυπέλλου με τους «βυσσινί» στη Λεωφόρο.

Με αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει με το «δεξί» την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ετοιμάζει μια ενδεκάδα διαφορετική από τα… συνηθισμένα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, πραγματοποιώντας παράλληλα το απαραίτητο rotation, καθώς τρεις ημέρες αργότερα, οι «πράσινοι» θα μεταβούν στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό.

Η πρώτη αλλαγή αναμένεται να φανεί κάτω από τα γκολπόστ, με τον Σωκράτη Διούδη να παίρνει, όπως όλα δείχνουν τη θέση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ροντρίγκο Μολέδο θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο, με τον Ινσουά να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο και τον Γιόχανσον στο δεξί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Χίλιεμαρκ και Σιλά θα τοποθετηθούν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη και Μουνιέ στα «φτερά» και τον Λουτσιάνο πίσω από τον προωθημένο Τσάβες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.