ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Λουτσιάνο

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος, αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου αλλά και στο διάστημα που θα χρειαστεί έως ότου είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Λουτσιάνο

Ο κύριος Λεβάκος κλήθηκε να αναλύσει τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η επέμβαση αποκατάστασης θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ενώ έθεσε και ένα χρονικό όριο για την επιστροφή του 24χρονου στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεβάκου στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το μέγεθος του τραυματισμού του παίκτη: «Άσχημη στιγμή για την ομάδα και τον παίκτη γιατί ξέρει την βαρύτητα του τραυματισμού. Για αυτό ξέσπασε και σε κλάματα το παιδί. Η επέμβαση του θα καθυστερήσει μερικές μέρες, γιατί οι μελέτες έχουν δείξει ότι αν γίνουν στην οξεία φάση τους τότε υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να διαχειριστούμε. Σίγουρα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη γιατί είναι κάτι που θα τον αφήσει εκτός για πέντε μήνες. Το βασικό είναι η αποκατάσταση, αφού οι τένοντες που βάζουμε πρέπει να ετοιμαστούν για να αντέξουν στον πρωταθλητισμό».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει: «Πάντα το δύσκολο είναι η αποκατάσταση μετά από αυτή την επέμβαση. Απαιτείται μια περίοδος για να δεχθεί το σώμα το μόσχευμα. Θα έλεγα ότι μέχρι τέλος Φλεβάρη θα μπορέσει να επιστρέψει ο παίκτης. Στους πέντε μήνες από εμάς θα έχει το ελεύθερο να επιστρέψει».

Για την ψυχολογία του: «Οι επόμενοι πέντε μήνες είναι δύσκολοι και θα πρέπει να ακολουθεί στρατιωτική πειθαρχία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, έχει δεθεί με τους παίκτες και σίγουρα θα στηριχθεί από όλους στην ομάδα. Θυμήθηκε τα παλιά του, αλλά ξέρει ότι θα επιστρέψει. Τον κάνει να θέλει να προσπαθήσει το ότι είχε μια προηγούμενη εμπειρία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.