ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κιβρακίδης: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου μίλησε για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Κιβρακίδης: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ένας εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου και υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού στο κοντινό παρελθόν, παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Sportday».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δίχως να μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους «χάλασε» τότε το deal.

«Από τον Παναθηναϊκό υπήρξε ενδιαφέρον αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση, μπορεί να υπήρξε θέμα στο οικονομικό ή μπορεί απλά να έκαναν πίσω. Είμαι προσηλωμένος στην τωρινή μου ομάδα και εάν υπάρξει κάτι, τότε το βλέπω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Ατρομήτου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.