ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Η στιγμή που… έκρινε τα πάντα στο ΣΕΦ! (pic)

Δείτε τη φωτογραφία από το χθεσινό βράδυ στο Φάληρο.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Η στιγμή που... έκρινε τα πάντα στο ΣΕΦ! (pic)

Ο Παναθηναϊκός πήρε «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη του στο Φάληρο. Μια νίκη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή, μετά τις δύο απανωτές ήττες από Μπασκόνια και ΑΕΚ.

Η «δίψα» των παικτών του Πασκουάλ για τη νίκη φάνηκε πριν καν αρχίσει το ματς, όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο που ακολουθεί. Όλοι οι παίκτες των «πρασίνων» συγκεντρώθηκαν σε ένα κύκλο και έδωσαν υπόσχεση ότι θα φύγουν για ακόμη μια φορά θριαμβευτές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.