Μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης ο Ερασιτέχνης (pic)

Panathinaikos24 Team
17.11.2017 | 17:11
Μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης ο Ερασιτέχνης (pic) | Panathinaikos24.gr

Δείτε την ενημέρωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και λεπτομέρειες της κίνησης αυτής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού A.O. αντιλαμβανόμενο το μέγεθος της καταστροφής που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων πριν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής 19/11 με την Α.Ε.Κ. στη Λεωφόρο, στην αίθουσα του τμήματος Πινγκ Πονγκ, στη θύρα 3 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης, από τις 16:30 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπάρχει ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια, κονσέρβες. Η συλλογή θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 20/11 από τις 17:30 έως τις 22:00, στον ίδιο χώρο, στις ώρες προπόνησης του τμήματος. Αλληλεγγύη και δύναμη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής».

Δείτε την ανάρτηση

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού A.O. αντιλαμβανόμενο το μέγεθος της καταστροφής που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων πριν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής 19/11 με την Α.Ε.Κ. στη Λεωφόρο, στην αίθουσα του τμήματος Πινγκ Πονγκ, στη θύρα 3 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης, από τις 16:30 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Υπάρχει ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια, κονσέρβες. Η συλλογή θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 20/11 από τις 17:30 έως τις 22:00, στον ίδιο χώρο, στις ώρες προπόνησης του τμήματος. Αλληλεγγύη και δύναμη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. #Panathinaikos #PingPong

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

Ενότητες