ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης ο Ερασιτέχνης (pic)

Δείτε την ενημέρωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και λεπτομέρειες της κίνησης αυτής.

Μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης ο Ερασιτέχνης (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού A.O. αντιλαμβανόμενο το μέγεθος της καταστροφής που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων πριν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής 19/11 με την Α.Ε.Κ. στη Λεωφόρο, στην αίθουσα του τμήματος Πινγκ Πονγκ, στη θύρα 3 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης, από τις 16:30 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπάρχει ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια, κονσέρβες. Η συλλογή θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 20/11 από τις 17:30 έως τις 22:00, στον ίδιο χώρο, στις ώρες προπόνησης του τμήματος. Αλληλεγγύη και δύναμη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής».

Δείτε την ανάρτηση

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού A.O. αντιλαμβανόμενο το μέγεθος της καταστροφής που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων πριν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής 19/11 με την Α.Ε.Κ. στη Λεωφόρο, στην αίθουσα του τμήματος Πινγκ Πονγκ, στη θύρα 3 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης, από τις 16:30 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Υπάρχει ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια, κονσέρβες. Η συλλογή θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 20/11 από τις 17:30 έως τις 22:00, στον ίδιο χώρο, στις ώρες προπόνησης του τμήματος. Αλληλεγγύη και δύναμη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. #Panathinaikos #PingPong

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.