ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Παραμένει στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως έγινε γνωστό μετά τη σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση, παραμένει στο Δ.Σ της ΠΑΕ, ως απλό μέλος βέβαια.

Παραμένει στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος

Πριν από λίγο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μετά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε υπάρξει απαρτία.

Στο ήδη υπάρχων Δ.Σ είναι 7μελες και αναμένεται την Παρασκευή να προστεθούν δύο ακόμα μέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Δ.Σ, ως απλό μέλος βέβαια.

Αναλυτικά:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Αντιπρόεδρος: Στράτος Σωπήλης

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος

Αγησίλαος Τουμαζάτος

Τάκης Οικονομόπουλος

Γιάννης Παναγιωτίδης

Χρήστος Πλιάτσικας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.