ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να σώσει τα “εγκλήματα” Αλαφούζου και ο Αλαφούζος κάνει… πλάκα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τον Παναθηναϊκό, που εκτός των άλλων, ταλαιπωρείται και από τραυματισμούς και απορεί με την κίνηση του Αλαφούζου να είναι στο ΔΣ.

Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να σώσει τα

Στη χειρότερη δυνατή στιγμή έρχονται τα αγωνιστικά προβλήματα και οι τραυματισμοί για τον Παναθηναϊκό. Τη στιγμή που το πρόγραμμα… βαραίνει περισσότερο από ποτέ σε αυτό τον πρώτο γύρο, έναν πρώτο γύρο τραγικό και από βαθμολογικής άποψης. Ο Παναθηναϊκός στους 33 διαθέσιμους βαθμούς έχει κερδίσει μόλις 16 (14 γράφει ο πίνακας, ελέω της τιμωρίας). Το -7 από την κορυφή θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερο, αν η ομάδα του Ουζουνίδη είχε πάρει βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσει. Βαθμούς δηλαδή απέναντι σε ομάδες, όπως ο Πλατανιάς, που όσο κυλάει η σεζόν και τις βλέπεις να παρουσιάζουν τραγικό πρόσωπο, τόσο μαρτυράς την ώρα και τη στιγμή που δεν κέρδισες. Βαθμούς που θα έδιναν μια περισσότερη άνεση στον Παναθηναϊκό για αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ξεκίνησε στην Τρίπολη και θα συνεχιστεί μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Στα δύο πρώτα ματς του συγκεκριμένου προγράμματος οι “πράσινοι” πήραν μόλις έναν βαθμό και ακολουθεί το Περιστέρι το ερχόμενο Σάββατο. Το χειρότερο είναι πως ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που του παρουσιάζονται. Ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος κι έχει δηλωθεί να απουσιάσει απ’ το ματς με τον Ατρόμητο, ο Βιγιαφάνιες πιθανότατα δεν θα προλάβει, ο Μολίνς θα παίξει με λίγες προπονήσεις. Ακόμα και απέναντι στην ΑΕΚ, που ο Παναθηναϊκός έφτασε στο… παρά ένα από τη νίκη, τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Ο Κουρμπέλης είχε χάσει προπονήσεις, ο Βιγιαφάνιες το ίδιο, ο Κουλιμπαλί προερχόταν από απουσία, ο Μολίνς έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές και το παραδέχτηκε σχεδόν… κυνικά στη συνέντευξη Τύπου. Θα πορευτεί σε όλη τη σεζόν με 13-14 παίκτες και πιθανότατα και λιγότερους, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι θα φύγουν από την ομάδα τον Γενάρη για να σωθεί ο σύλλογος. Ο χρόνος κυλάει και είναι αμείλικτος, αφήνοντας τα σημάδια του σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Και την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος μοιάζει να κάνει… πλάκα. Αφού ανακοίνωσε πως δεν θα βάλει άλλα χρήματα, αφού σταμάτησε τη χρηματοδότηση, αφού είπε σε όλους τους τόνους πως δεν ασχολείται άλλο, αφού αρνήθηκε να δει τον προπονητή, τον βλέπουμε να είναι μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ. Γιατί; Τι θέλει να πετύχει; Τι μαρτυρά αυτή του η κίνηση; Κάνει πλάκα; Κρύβεται κάτι άλλο από πίσω; Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή ο Αλαφούζος να αποφασίσει πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι το… παιχνιδάκι του και να απαντήσει. Όχι σε εμάς. Αλλά στα εκατομμύρια κόσμου και πάνω απ’ όλα σε έναν προπονητή που δίνει και τη ζωή του για να σώσει τα εγκληματικά λάθη του ίδιου του Αλαφούζου.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.