Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε μια πρώτη επαφή με τους παλαίμαχους του συλλόγου, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ραντεβού ανταλλαγής απόψεων», συνιστώντας παράλληλα να κρατηθεί «χαμηλά» η «μπάλα», καθώς τα πράγματα βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Το πλάνο του «Mr Chipita» περιλαμβάνει τη βοήθεια τεσσάρων συμπαικτών, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι η κινητήρια δύναμη της όλης προσπάθειας, με τις επόμενες συναντήσεις να οριοθετούν και τον τρόπο με τον οποίο θα «τρέξει» η υπόθεση.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από τη σημερινή ιστορία, είναι ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του, τονίζοντας ότι δεν θα στηρίξει μόνος του τον σύλλογο, θέλοντας να τηρήσει ανάλογη στάση απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Από τη στιγμή που, όπως προκύπτει, ο Θεοδωρόπουλος, ως μπροστάρης αυτής της προσπάθειας, θα ζητήσει τη συνδρομή των οπαδών του συλλόγου, μέσω της πρότασης που έκανε: «300.000 Παναθηναϊκοί δίνουν 50 ευρώ έκαστος για να σωθεί η χρονιά», τονίζοντας ωστόσο ότι εάν εν τέλει τα χρήματα αυτά δεν συγκεντρωθούν, τότε θα επιστραφούν πίσω στους καταθέτες.

Η πρόταση αυτή έτυχε αποδοχής από τους παρευρισκόμενους στην συνάντηση και έδειξε με σαφή τρόπο τις προθέσεις Θεοδωρόπουλου, ο οποίος φαίνεται ότι ποντάρει αρκετά στη βοήθεια του κόσμου αλλά και των παλαιμάχων.