ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια απώλεια και μια επιστροφή για τη Μακάμπι εν όψει Παναθηναϊκού

Με μια επιστροφή έρχεται η Μακάμπι στην Αθήνα, η οποία άφησε στο Ισραήλ ένα πολύτιμο στέλεχός της.

Μια απώλεια και μια επιστροφή για τη Μακάμπι εν όψει Παναθηναϊκού

Η Μακάμπι βρίσκεται αυτή την ώρα εν πτήσει με προορισμό την Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Νέβεν Σπάχια έχει να διαχειριστεί μια απώλεια, αλλά παράλληλα είδε έναν παίκτη του να επιστρέφει και να μπαίνει στο αεροπλάνο.

Από τη μία πλευρά, ο κόουτς της Μακάμπι άφησε πίσω τον αρχηγό Ιτάι Σέγκεφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα μείνει στο Ισραήλ για περαιτέρω εξετάσεις.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Μάικλ Ρόλ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.