ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα πάει πολύ καλά, μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Η ομάδα μπάσκετ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πίστη του για την επίτευξη όλων των στόχων.

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα πάει πολύ καλά, μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Η σύζυγος του Μάρκους Ντένμον, η σύζυγος του διευθυντή της ΚΑΕ Γιώργου Μοιρέα και ο προπονητής ακαδημιών Μιχάλης Ραχωβίτσας, ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε τα εξής στο περιθώριο της βραδιάς:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ’ επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα»

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.