ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση Αλόνσο σε Βουγιούκα: «Ο πιο σημαντικός παίκτης του Παναθηναϊκού»

Ο Σίτο Αλόνσο στάθηκε στην συμβολή του Ίαν Βουγιούκα, την οποία χαρακτήρισε ως καθοριστική για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς.

Αποθέωση Αλόνσο σε Βουγιούκα: «Ο πιο σημαντικός παίκτης του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίτο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά, έχει καλή ομάδα και παίζει καλά εδώ. Από την αρχή θέλαμε να χτυπήσουμε το γεγονός πως αλλάζει σε όλα τα σκριν, μεταφέραμε καλά την μπάλα, είχαμε καλή συμπεριφορά σε αυτό. Σε κάποια στιγμή όμως κάναμε μαζεμένα λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στους παίκτες του να τρέξει.

Για μένα, ο πιο σημαντικός παίκτης του Παναθηναϊκού στο παρκέ ήταν ο Ίαν Βουγιούκας με όσα έκανε στο β’ και το γ’ δεκάλεπτο. Θέλαμε να τον χτυπήσουμε, αλλά αντίθετα μας σκότωσε. Έκανε πολύ καλή δουλειά, σκόραρε, δημιούργησε. Άλλαξε τον ρυθμό, μας εκνεύρισε με όσα έκανε. Χάσαμε τον έλεγχο και στο τέλος δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Για την παρουσία του Ναβάρο: Χρησιμοποίησα τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν φορτωμένος με φάουλ».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Κι οι δύο ομάδες έχουν εξελιχθεί από τότε. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις αλλαγές με τον Κέβιν Σεραφέν στο γήπεδο, και χωρίς αυτόν. Δεν το λέω για δικαιολογία αυτό, απλά εξηγώ πως έχει η κατάσταση. Είναι αλήθεια πως χάσαμε τον έλεγχο μόλις κάναμε κάποια μαζεμένα λάθη και δώσαμε τον ρυθμό στον Παναθηναϊκό. Μας οδήγησε σε πάρα πολλά λάθη, μία στατιστική κατηγορία στην οποία ήμασταν πολύ κακοί σήμερα σε σχέση με το πως πηγαίνουμε στη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...