ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεφτίλα: Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δάνειζαν τον Μολέδο στον Ολυμπιακό!

Αδιανόητη παραχάραξη της Ιστορίας 110 χρόνων του Παναθηναϊκού αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ξεφτίλα: Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δάνειζαν τον Μολέδο στον Ολυμπιακό!

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες που αφορούν την «υπόθεση Ροντρίγκο Μολέδο» έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την οριστική απόφαση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού να μην συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω προσωπικών θεμάτων που τον απασχολούν και καθιστούν απαραίτητο τον επαναπατρισμό του, με υψηλόβαθμα στελέχη της υπό κατάρρευση ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι δεν διαθέτουν καμία συναίσθηση του «βάρους» του ιστορικού συλλόγου που εκπροσωπούν, αλλά ούτε και προσωπική αξιοπρέπεια.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...