ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Όσοι μείνουμε θα παλέψουμε με το 200% έως το τέλος»

Οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χατζηγιοβάνης: «Όσοι μείνουμε θα παλέψουμε με το 200% έως το τέλος»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού:

Για το ματς: «Σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα και έμεινε το 0-0. Ήμασταν καλύτεροι. Υπήρχαν νεκρά σημεία, αλλά ήμασταν καλύτεροι».

Για τα ματς μακριά από τη Λεωφόρο: «Έχουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Άμα το κάνουμε, θα έρθουν και τα διπλά και όλα, όπως και στη Λεωφόρο».

Για τους νεαρούς: «Ρίσκο δεν είναι. Για να είναι στην πρώτη ομάδα σημαίνει ότι το αξίζουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Παίζουμε αυτοί που έχουμε μείνει. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Το μονό που μένει είναι να το δείξουν και στο γήπεδο».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την υπόλοιπη σεζόν: «Εμείς οι μικροί και οι υπόλοιποι θα παλέψουμε με το 200% μέχρι το τέλος».

Για τον ίδιο και τη βελτίωσή του: «Όσο παίζω αποκτώ εμπειρία και όσο παίζω με αυτούς τους παίχτες θα βελτιώνομαι. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...