ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΥΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Προβληματισμένος ο Ουζουνίδης, επιμένει ο Αλαφούζος!

Ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ο Γιάννης Αλαφούζος πιέζει για να πέσει στα 4 εκατ. ευρώ το μπάτζετ.

Προβληματισμένος ο Ουζουνίδης, επιμένει ο Αλαφούζος!

Τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ ρευστά στον Παναθηναϊκό αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε.

Απο τη μια πλευρά είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είναι πολύ αρνητικός στο να γίνει περαιτέρω μείωση του μπάτζετ, κάτι που φυσικά δήλωσε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν φαίνεται να πτοείται από όλα αυτά, μιας και επιμένει να ζητάει το μπάτζετ της ομάδας να πέσει στα 4 εκατ. ευρώ, μαζί με τα συμβόλαια όλων ακόμα και των Νέων.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πέρα από τον Κουρμπέλη, πρέπει να φυγουν παίκτες όπως οι Ινσούα, Γιόχανσον και Κουλιμπαλί. Αυτό φυσικά ούτε καν που περνάει από το μυαλό των Ουζουνίδη και Διαμαντόπουλο.

Οπως καταλαβαίνετε τα πραγματα είναι πολύ ρευστά και οι εξελίξεις δεν είναι διόλου απίθανο να είναι άμεσες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.