ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προκαλούν πολλές απορίες οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει ζητήσει μεταγραφές, αλλά το πιθανότερο είναι να μην είχε ενημερωθεί.

Προκαλούν πολλές απορίες οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου

Πως αλλιώς, άλλωστε, να ερμηνεύσει κανείς τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον ΣΠΟΡ FM. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και μια από τις ζωντανές ιστορίες του συλλόγου έκανε φάουλ. Ή δεν ήξερε τι συμβαίνει ή δεν διατύπωσε σωστά τις δηλώσεις του. Δεν μπορεί να δοθεί καμία άλλη εξήγηση σε αυτά που είπε.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας είχε εγκρίνει την απόκτηση του Πανιούκοφ που αποτελούσε επιλογ΄ξη του Μαρίνου Ουζουνίδη για επίθεση . Αφού του Ρώσου επιθετικού δεν προχώρησε, ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην περίπτωση του Σουηδού Γκούσταφ Ένγκβαλ. Φυσικά, μετά τα όσα έχουν συμβεί, ούτε αυτή η περίπτωση έχει προχωρήσει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση από τη διοίκηση, ενώ πολλές φορές το έχει πει και δημοσίως σε συνεντεύξεις Τύπου έπειτα από παιχνίδια. Συνεπώς, τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν ισχύουν και το πιθανότερο είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ να έκανε λάθος ή να μην είχε ενημέρωση. Ο Ουζουνίδης ήθελε και θέλει παίκτες, αλλά εδώ που φτάσαμε δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.