ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Ευτυχώς είχαμε ματς 48 ώρες μετά το Μπάμπεργκ»

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Μήτογλου: «Ευτυχώς είχαμε ματς 48 ώρες μετά το Μπάμπεργκ»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι ένας χώρος που μου φέρνει αναμνήσεις από τα χρόνια που ακόμη έπαιζα ποδόσφαιρο».

Σχετικά με την αναμέτρηση, τόνισε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ σοβαρά, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά, τη διαχειριστήκαμε και πήραμε τη νίκη. Ευτυχώς που είχαμε παιχνίδι, 48 ώρες μετά το ματς με την Μπάμπεργκ, ώστε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι της Euroleague με την Μπασκόνια: «Η Μπασκόνια είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, μας νίκησε στον πρώτο γύρο και πρέπει να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.