Έπειτα από έντεκα αποτυχημένες προσπάθειες, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, περνώντας από την έδρα της ΑΕΛ (1-0), γεγονός που ικανοποίησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε αρκετά θετικά στοιχεία από την ομάδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο πολλά πράγματα που δουλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις, γεγονός που άφησε ευχαριστημένο τον 50χρονο τεχνικό.

Πλην του συνολικού επιπέδου, ο Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος και από την ατομική επίδοση ποδοσφαιριστών όπως ο Δώνης, που κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να αγωνιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε μια θέση που δεν είναι φυσική του, αλλά και ο Κάτσε με τον Λουντ.

Για τον Φινλανδό μέσο, ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς και παρά το γεγονός πως φρόντισε να αναδείξει τα σκαμπανεβάσματά του, η ατάκα που είχε πει σε μια προπόνηση: «Μπορώ να έχω 11 Λουντ;», αναδεικνύει το πόσο πιστεύει σε εκείνον.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραμένει προσγειωμένος, ζητώντας ανάλογη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του στα εναπομείναντα ματς της σεζόν, ώστε η ομάδα να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση.