ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση σήμερα για Λουτσιάνο, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Σήμερα ο ατζέντης του Λουτσιάνο θα βρεθεί εκτός απροόπτου στην Αθήνα και το απόγευμα θα συζητήσει με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για το μέλλον του πελάτη του.

Συνάντηση σήμερα για Λουτσιάνο, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθεί σήμερα ο ατζέντης του Λουτσιάνο Νέβες, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου είχε ζητήσει την αποδέσμευση του τραυματία Λουτσιάνο τον Γενάρη, ωστόσο ο Βραζιλιάνος παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Λουτσιάνο αυτή τη στιγμή έχει το πιο «βαρύ» συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση ψάχνει λύση, καθώς η παραμονή του παίκτη και τη νέα χρονιά είναι σχεδόν απίθανη.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι σήμερα ο ατζέντης του Λουτσιάνο θα βρεθεί εκτός απροόπτου στην Αθήνα και το απόγευμα θα συζητήσει με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για το μέλλον του πελάτη του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.