ΚΛΕΙΣΙΜΟ
AEK - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Για την ιστορία, την τιμή και το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βάζοντας «στοπ» στο «πάρτι» των γηπεδούχων.

Για την ιστορία, την τιμή και το τριφύλλι

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει βγει «πληγωμένος» απ’ όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας τον αγώνα για επιβίωση και αποφυγή του «ναυαγίου» εν όψει της επόμενης σεζόν.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τη μάχη τους για να μπουν στην πρώτη πεντάδα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, να προσπαθεί να απεμπλέξει τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών του απ’ όλα όσα γίνονται (καθυστερήσεις πληρωμών, αβεβαιότητα) ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Στόχος για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, είναι η νίκη, η οποία θα… χαλάσει το πάρτι της ΑΕΚ που ετοιμάζεται για τη… στέψη.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...