ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη, αλλά κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ουζουνίδης: «Δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη, αλλά κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:

«Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ και να πάρουμε τον έλεγχο του ματς για να δημιουργήσουμε πίεση. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και σε μια κλασική κίνηση του Αραούχο δεχτήκαμε το γκολ. Νομίζω, όμως, ότι από εκεί και πέρα χάλασε τελείως ο αγώνας. Εντάξει, τα τελευταία χρόνια δε μας έχει κανείς σε υπόληψη σαν Παναθηναϊκό, όμως όταν γίνεται χαμός το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν γκρίνιες από δω, γκρίνιες από κει, συνεχείς φωνές για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να μη δίνουν δικαιώματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...