ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΑΚΑ

Athens Alive: Αρνητική η κοινοπραξία στην πρόταση της κυβέρνησης

To συμπέρασμα που βγήκε από τη συνάντηση του consortium με κυβερνητικό κλιμάκιο. Πότε θα τα ξαναπούν οι δύο πλευρές.

Athens Alive: Αρνητική η κοινοπραξία στην πρόταση της κυβέρνησης

Η υπόθεση του «Athens Alive OAKA» εξακολουθεί να «τρέχει», παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, οι ειδήσεις που έρχονται από το εν λόγω μέτωπο είναι λιγότερες.

Η κοινοπραξία και η κυβέρνηση βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις όσον αφορά τα σχέδια για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ και προσφάτως, η ομάδα εργασίας που εκπροσώπησε τους ξένους επενδυτές, απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που έκανε η κυβέρνηση για ορισμένες μετατροπές του σχεδίου.

Οι προτεινόμενες αλλαγές από την Πολιτεία δεν συμφέρουν την επένδυση, σύμφωνα με την απάντηση της ομάδας του consortium και βάσει του δημοσιεύματος της «Live Sport». Σύμφωνα με τα όσα προτείνουν οι επενδυτές, για να προχωρήσει το πρότζεκτ θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές όπως ο διπλασιασμός του συντελεστή δόμησης από το 0,4 στο 0,8 ή ο αποχαρακτηρισμός εκτάσεων από «κοινωφελείς».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι κάθε νομοθετική παρέμβαση υπόκειται στο ΣτΕ και για να περάσουν οι συγκεκριμένες τροποποιήσεις μπορεί να χρειαστεί αρκετός καιρός. Πάντως το κλιμάκιο της κυβέρνησης δεν είδε με αρνητικό μάτι το φάκελο με τις τροποποιήσεις που απαιτούνται, ο οποίος παραδόθηκε στα χέρια της κυβέρνησης από τους εκπρόσωπους του πρότζεκτ τη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι δύο πλευρές πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα, ώστε να συζητήσουν εκ νέου, σε μια προσπάθεια να λύσουν τα εμπόδια που υπάρχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.