Με ααποφασιστικότητα, αλλά και αισιοδοξία υποδέχονται στον Παναθηναϊκό την επόμενη μέρα, μετά τα όσα έγιναν σήμερα στη Γ.Σ. της Ευρωλίγκας και τη ρήξη στις σχέσεις των δυο πλευρών.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι η νέα μέρα θα τους βρει πιο δυνατούς και προσθέτουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι στον Μπερτομέου και σε κανέναν «Μπερτομέου». Άλλωστε, όσα χρόνια το τριφύλλι έκανε κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο (να σκύβει το κεφάλι σε κάθε καθεστώς, δηλαδή) έφερε και τη σημερινή διάλυση του τμήματος και τις φρικτές μέρες που περνάει το κλαμπ.

«Με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς», λένε στο πράσινο στρατόπεδο που μετά την ευθεία σύγκρουση με το καθεστώς Μπερτομέου είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για νέα και μεγάλα πράγματα στο τμήμα που έχει χαρίσει αμέτρητες χαρές στον κόσμο και που κρατάει ψηλά στις μέρες μας την πράσινη σημαία.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι θα βγει ενισχυμένος τη νέα εποχή και η διοίκησή του ξέρει τι πρέπει να κάνει, προκειμένου η αλλαγή να μην τον επηρεάσει αρνητικά, αλλά θετικά. Η είσοδος στη FΙΒΑ θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο της διοργάνωσης, η οποία το τελευταίο διάστημα βλέπει όλο και πιο ψηλά. Μην ξεχνάμε ότι το όνομα του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο και μπορεί να συμπαρασύρει κι άλλους, ώστε η διοργάνωση να γίνει όχι απλά ισχυρή, αλλά η ισχυρότερη.