ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να… τρέμει η γη αύριο στο ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ αύριο πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από "καμίνι". Ο κόσμος που θα πάει με φωνή και παλμό για 40 λεπτά οφείλει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα που δεν θα έχουμε ξαναδεί.

Να... τρέμει η γη αύριο στο ΟΑΚΑ

Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων όταν παίρνει πράσινο χρώμα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού γίνεται μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Αλλωστε, ο κόσμος της ομάδας ξέρει πολύ καλά πως να το κάνει αυτό. Η Θύρα 13 δίνει τον ρυθμό και οι υπόλοιποι ακολοθούν δημιουργώντας μια μοναδική και άκρως Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα.

Αύριο, στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δεν αρκεί το ΟΑΚΑ να είναι μια από τις πιο… θερμές έδρες. Αύριο, το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ. Πρέπει ο κόσμος να φωνάζει δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος και να δείξει ότι σε αυτή την έδρα κουμάντο κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί του. Πρέπει η γη να… τρέμει.

Ολοι γνωρίζουμε ότι η Ευρωλίγκα είναι εχθρική απέναντι στον εξάστερο. Γι αυτό και οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να “τσιμπήσουν”. Ακόμη κι αν προκληθούν από… Λαμόνικα και σία, οφείλουν να μην παρασυρθούν και αποκλειστικός τους στόχος να είναι η δημιουργία μιας “κολασμένης” ατμόσφαιρας που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη και το πολύτιμο 1-0 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγαίνετε στο γήπεδο από νωρίς, φωνάξτε δυνατά δίχως σταματημό και χωρίς πάυση και γίνετε ο 6ος παίκτης της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Ξέρετε πως να το κάνετε. Αύριο, το ΟΑΚΑ πρέπει να γίνει ένα καταπράσινο κάστρο με 18.000 πιστούς να μη σταματούν να τραγουδούν για τον “Σύλλογο μεγάλο”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.