ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Παναθηναϊκό

Έντονες διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις της τριάδας των Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς, Μπολτχάουζερ.

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Παναθηναϊκό

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες από τον Παναθηναϊκό για τις αποφάσεις των Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς και Μπολτάουζερ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο του Game 2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος τα φάουλ ήταν 17-12, και οι βολές 20-15 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός είχε μάλιστα συμπληρώσει τα πέντε ομαδικά από το 14ο λεπτό.

Παράλληλα, στο τριφύλλι έκαναν λόγο για στόχευση της διαιτητικής τριάδας σε ορισμένους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Γκιστ που αποβλήθηκε με πέντε φάουλ. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός σημειώθηκε με 36 φάουλ έναντι 23 της Ρεάλ, με τους Ισπανούς να εκτελούν 37 βολές έναντι 26 των πρασίνων.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...