Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Για το ματς: «Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε τη χρονιά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα…».

Για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά: «’Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

Για τους παίκτες και τι τους δίνει κίνητρο: «Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. Έχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια…».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου