ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:00)

Απόψε το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Αιγίνιο και θέλει να πάρει το διπλό ή μην ηττηθεί (στη χειρότερη των περιπτώσεων) ώστε να μην ακολουθήσει την Παναχαϊκή στην Α2.

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» απόψε στο Αιγίνιο, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην έδρα της Νίκης και να πηγαίνει για τη νίκη η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να σώσει την παρτίδα στο παρά ένα και να παραμείνει στην Volley League.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 20:00 την ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την Κυψέλη στην πρώτη αγωνιστική των play-out (3-2 σετ) και τα σενάρια για την κατάληξη της χρονιάς είναι τα εξής:

α) Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ, παραμένει στη Volley League και ρίχνει στην Α2 τη Νίκη Αιγινίου β) Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει με 3-2 σετ, θα πρέπει να έχει διαφορά πόντων καλύτερη από το +3 της Νίκης στο πρώτο ματς (107-104 συνολικοί πόντοι).

γ) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί «καθαρά» με 3-0 ή 3-1 σετ τότε αποχαιρετά την κατηγορία και ακολουθεί την Παναχαϊκή στην Α2 δ) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-2 σετ, τότε θα έχει ακόμη μια ευκαιρία κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη, αναζητώντας στο φινάλε μια νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς Ανδρεόπουλος περιμένει να δει την κατάσταση του Τζόνσον, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και κάνει θεραπείες για να αγωνιστεί όσο μπορεί σήμερα, ενώ θεραπεία στο γόνατο ακολουθεί και ο Μπέλλος.

Exit mobile version