Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο θέμα των συμβολαίων, έχοντας δυνατότητα για δύο κινήσεις ανανέωσης για ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση.

Οι «εκλεκτοί» είναι οι Ρόμπιν Λουντ και Χρήστος Δώνης, δύο ποδοσφαιριστές που πάλεψαν αρκετά τη φετινή χρονιά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και σήμερα, οι «πράσινοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν τα καθοριστικά ραντεβού.

Για την υπόθεση του Δώνη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία, καθώς ο Παναθηναϊκός φέρεται να προτίθεται να αυξήσει το ποσό για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέτος κλήθηκε να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ, που του ήταν άγνωστη πρότερα.

Όσο για τον Λουντ, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και δυσκολότερα, σε σχέση με τον Δώνη. Ο Φινλανδός είναι δεμένος με την ομάδα και θα ήθελε να παραμείνει, όμως φέρεται να ζητά διπλασιασμό των αποδοχών του. Τα χρήματα αυτά δύσκολα θα τα πάρει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο αποψινό ραντεβού θα κριθούν πολλά, με τους «πράσινους» να ελπίζουν σε υποχωρήσεις από την πλευρά του Φινλανδού.