Ποδόσφαιρο

«Διπλό» πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό!

Από τη μία ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε με τραυματισμό και από την άλλη ο Γιώργος Κουτρουμπής απειλεί με αφαίρεση βαθμών και πάλι.

Τα προβλήματα στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν έχουν… τελειωμό. Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκαν δύο νέα ζητήματα στο τριφύλλι, το ένα αγωνιστικό και το άλλο εξωαγωνιστικό.

Για την ακρίβεια και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού Φάνης Τζανδάρης πήγε στη σημερινή «πρώτη» και διαπιστώθηκε ότι έχει  μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Τζανδάρης το υπέστη αυτό κάνοντας ατομικές προπονήσεις .

Από την άλλη το εξωαγωνιστικό ζήτημα αφορά την προσφυγή που είναι έτοιμος να κάνει ο Γιώργος Κουτρουμπής. Συγκεκριμένα, έχουν επιδικαστεί 320.000 ευρώ κι ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του τριφυλλιού για την αποπληρωμή του. Αν αυτό δεν συμβεί μέχρι την Τρίτη τότε ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει  αίτηση επιβολής ποινών, δηλαδή θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών αλλά όχι απαγόρευση μεταγραφών.

Παρόλα αυτά η επικοινωνία μεταξύ της πλευράς Κουτρουμπή και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, δίνει βάσιμες ελπίδες ότι θα τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Exit mobile version