Ποδόσφαιρο

«Πονάει» στην επίθεση και πρέπει να βρει λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός θέλει και πρέπει να ενισχύσει στην επιθετική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός από τα μισά και ειδικά προς το τέλος της περσινής χρονιάς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική του γραμμή. Οι «πράσινοι» ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έπαιζαν με σέντερ φορ τον Χρήστο Δώνη, του οποίου δεν η φυσική του θέση.

Φέτος το πρόβλημα συνεχίζεται μιας και από την ομάδα αποχώρησε και ο Γκιγιέρμο Μολίνς και πλέον το «πράσινο» ρόστερ στην επίθεση απαρτίζεται από τους Σέχου και Πίσπα.

Ο Αργύρης Καμπετσής βρίσκεται στην κορυφή μιας λίστας παικτών κάτω των 23 για την επίθεση και θα έρθει προκειμένου να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση, ενώ στη λίστα του Δώνη βρίσκονται και οι Ρεγκάκος, Σιφναίος, που είναι επίσης κάτω των 23 ετών, με τους «πράσινους» να είναι πιθανό να αποκτήσουν δύο από τους τρεις.

Ωστόσο, η «καλή» μεταγραφή, αυτή άνω των 23 ετών, θα αφορά έναν επιθετικό έμπειρο, που θα έρθει για να πάρει τη φανέλα με το «9» με το «καλημέρα» στον Παναθηναϊκό. Έναν φορ που θα είναι έτοιμος να μπει και να κάνει τη διαφορά. Να σημειώσει τα γκολ που τόσο έλειψαν πέρσι από τον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version