ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβολή βίντεο στο Κορωπί με παράδειγμα την Τσέλσι

Η επιλογή του Γιώργου Δώνη για την πρώτη... βιντεοθεραπεία στην προετοιμασία του τριφυλλιού.

Προβολή βίντεο στο Κορωπί με παράδειγμα την Τσέλσι

Ο Γιώργος Δώνης έχει ρίξει ως τώρα αρκετό «βάρος» στην τακτική προετοιμασία της ομάδας και δη στον τομέα της άμυνας. Τα πρώτα δείγματα φανερώνουν πως δεν αποκλείεται να δούμε τους «πράσινους» με τριάδα στα μετόπισθεν κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται.

Ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί συνεχώς να εμφυσήσει τη νοοτροπία του όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά, δίχως να στέκεται μόνο στις προπονήσεις, χρησιμοποιώντας και μέσα όπως την προβολή βίντεο, ώστε να αποσαφηνίσει τα «θέλω» του.

Μάλιστα, την Παρασκευή, ο ίδιος επέλεξε να προβληθεί βίντεο από τους αγώνες της Τσέλσι, δίνοντας βάση στην αμυντική λειτουργία των «μπλε», επί ημερών Αντόνιο Κόντε. Ένα παράδειγμα που «κουμπώνει» στις σκέψεις του Δώνη για τη χρησιμοποίηση τριάδας στην άμυνα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.