Εγερτήριο και ταξίδι από νωρίς περιελάμβανε το πρόγραμμα των «πρασίνων», οι οποίοι στις 6 το πρωί της Δευτέρας πήραν την πτήση για την Ολλανδία, ώστε να μεταβούν στο Τίλμπουργκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας σεζόν.

Από τις 16 μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο Γιώργος Δώνης με το επιτελείο του θα αναλάβουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους 30 ποδοσφαιριστές που επέλεξαν στην αποστολή, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τους Σιφναίο – Ρεγκάκο να βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα της λίστας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρας, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τα εξής φιλικά επί ολλανδικού εδάφους: Την Τετάρτη (18/7) θα αντιμετωπίσουν την Αλκμάαρ, στις 22 του μηνός θα μεταβούν στην Αμβέρσα για το ματς με την Άντβερπ, ενώ στις 28/7 θα παίξουν με την Ντεν Χάαγκ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS