ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα είναι θαύμα αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό…»

O τεχνικός της Χους, Ρότζερ Φέενστρα, αναφέρθηκε στο αυριανό φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Θα είναι θαύμα αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρότζερ Φέενστρα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος σύλλογος που αντιμετωπίζουμε, θα ήταν θαύμα να κερδίσουμε. Πολλοί παίκτες επιστρέφουν από διακοπές, ενώ το ρόστερ μας είναι περιορισμένο, αφού υπάρχουν παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών, τη συμμετοχή των οποίων δεν πρόκειται να ρισκάρω.

Ιδανικά θα χρησιμοποιούσα κάποιους παίκτες στο ένα ημίχρονο και τους υπόλοιπους στο άλλο. Αυτό όμως κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να αποδώσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.