ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ο Τόμας

Ο Ντεσόν Τόμας έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό!

Έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ο Τόμας

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ επιλέχθηκε από τους «πράσινους» για να καλύψει το κενό που είχε μείνει με την αποχώρηση του Κρις Σίνγκλετον.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τόμας έστειλε σήμερα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τους «πράσινους».

Τόμας

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Παναθηναϊκό. Οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να γίνουν άμεσα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Τόμας φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι με την οποία μέτρησε 11.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και ποσοστό 42.5% στα τρίποντα και πλέον θα αγωνίζεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2014-2015.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.