ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εθνική Παίδων: Νίκες με δύο «τριφυλλάκια»

Εθνική Παίδων: Νίκες με δύο «τριφυλλάκια» στο πόλο

Εθνική Παίδων: Νίκες με δύο «τριφυλλάκια»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο εκπροσώπους στην Εθνική ομάδα Παίδων, η οποία λαμβάνει μέρος στο διεθνές τουρνουά “Darko Cukic Memorial”  στο Βελιγράδι.

Η «γαλανόλευκη» πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τη Γερμανία (12-8) και τη Γεωργία (16-8) έχοντας τους Καραπέτσα και Μπιτσάκο στο ενεργητικό της.

Σε ότι αφορά το ματς με τη Γερμανία τα οκτάλεπτα ήταν: 3-1, 4-1, 2-4, 3-2.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σύνθεση και τα γκολ της ΕΛΛΑΔΑΣ: Καρακούρος Ι., Μπέλεσης, Μπουζαλάς 1, Καρακούρος Μ. 4, Αλμύρας, Χαλκιάς 1, Δήμος 1, Παπανικολάου 3, Μπιτσάκος, Φωτεινάκης, Μοσχοβέλης 1, Γαλάνης 1, Καραπέτσας.

Νωρίτερα η Ελλάδα είχε επικρατήσει της Γεωργίας με 16-8 όπου είχε συμμετοχή ο Άγγελος Καραπέτσας ενώ ο Χρήστος Μπιτσάκος δεν αγωνίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.