ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: Το κασέ, η ρήτρα και ο Παϊρότζ

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Κόντε: Το κασέ, η ρήτρα και ο Παϊρότζ

Ο Πέδρο Κόντε είναι μια περίπτωση που «παίζει» καιρό στα ραντάρ του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των «πρασίνων» επί εποχής Ουζουνίδη και συνέχισε να απασχολεί τον σύλλογο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ξανά στο προσκήνιο

Ο Κόντε επανήλθε στο προσκήνιο για το «τριφύλλι», όπως έχετε ενημερωθεί από τη Δευτέρα. Ο 30χρονος Ισπανός φορ χαίρει εκτίμησης από τον Δώνη και τον Νταμπίζα, καθώς πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση για τη Super League, κρίνοντας από τις επιδόσεις του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Δώνης – Νταμπίζας για τον «εκλεκτό» ξένο επιθετικό. Η περίπτωσή του διέπεται από δυσκολίες, αλλά παραμένει πάντα στο κάδρο για τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον όσο δεν υπάρχει δεδομένη συμφωνία με κάποια άλλη περίπτωση φορ από το εξωτερικό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κασέ και η ρήτρα του Κόντε

Θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετώπιζε ιδιαίτερες δυσκολίες όσον αφορά την κάλυψη των «θέλω» του 30χρονου φορ στο σκέλος του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δεν θα έλεγε «όχι» σε προσφορά ύψους 400.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία εντάσσονται στο μπάτζετ που έχει τεθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μεταγραφή του ξένου φορ.

Ωστόσο οι δυσκολίες παρουσιάζονται στο θέμα του συμβολαίου και της ρήτρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, βλέποντας ότι ο Κόντε αποτελεί ένα από τα «δυνατότερα» περιουσιακά του στοιχεία, τοποθέτησε ρήτρα που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Συν τοις άλλοις, το συμβόλαιο του Κόντε με τους Ηπειρώτες εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Επαφές Νταμπίζα, σε αναμονή για Παϊρότζ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Νίκος Νταμπίζας είχε κατορθώσει να «τρέξει» κάπως το θέμα του Κόντε. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήρθε σε επαφή με την πλευρά του ΠΑΣ και τον ισχυρό άνδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργο Χριστοβασίλη.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να βρήκε πρόσφορο έδαφος ώστε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, με το οικονομικό σκέλος να τον «μπλοκάρει» για τα περαιτέρω. Οι Δώνης – Νταμπίζας είχαν αιτηθεί στον Παϊρότζ την χορήγηση έξτρα ποσού ώστε να προχωρήσουν τις περιπτώσεις πιο «δυνατών» ονομάτων.

Όμως, ο Ταϊλανδός δεν έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημά τους, γεγονός που -προς το παρόν- δένει τα χέρια σε Νταμπίζα και Δώνη για να προχωρήσουν οποιαδήποτε περίπτωση που κοστολογείται πάνω από το τρέχον μπάτζετ που έχει οριστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...